2013.10.16 Tudós reggeli - 2. találkozó

 

A Kecskeméti Főiskola TÁMOP-4.2.3.-12/1/KONV-2012-0043-as -A Tudó-sok(k) – a tudományos eredmények elismertetése és népszerűsítése a Kecskeméti Főiskolán és a Dél-Alföldi Régióban- sikeres pályázatának keretein belül lehetőségünk nyílik szakmai workshop-ok szervezésére egy „Tudós reggeli” keretében, amelynek célja a munkaerő piaci szereplők és a kutatók (K+F szereplők és tématerületek) találkozásának elősegítése.

A találkozókon bemutatásra kerülnek a főiskolán folyó kutatási tevékenységek, valamint a cégek által kihívást jelentő kutatások, fejlesztési célok és ennek függvényében szeretnénk kialakítani közös kapcsolódási pontokat, együttműködési lehetőségeket.

Tisztelettel meghívjuk Önt a 2013. október 16-án 8:00-11:00 órakor megrendezésre kerülő „Tudós reggeli” következő rendezvényére, amelynek programja:

  • A rendezvénysorozat bemutatása
  • A főiskola oktatóinak/kutatóinak és a cégek képviselőinek rövid bemutatkozása (szakterületek bemutatása; igények és lehetőségek feltárása)
  • Bemutatkozó prezentációk: 1-1 főiskolai/céges kutatás részletes ismertetése

A „Tudós reggelik” alkalmával a fő cél tehát az, hogy szorosabb együttműködés jöjjön létre a régió munkaerő piaci szereplői és a Kecskeméti Főiskola között, akár jövendőbeli közös projektek vagy K+F megbízások formájában. A találkozók záróakkordjaként egy közös reggelivel tudunk kedveskedni a résztvevőknek, teret adva a kötetlenebb beszélgetésekhez.

A rendezvény helyszíne a Kecskeméti Főiskola Tudósháza (6000 Kecskemét, Homokszem u. 3-5.).

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Részvételi/előadási szándékukat kérjük, az alábbi e-mail címre küldjék el: bagi.annamaria@hszk.kefo.hu.

 

Alprojektvezető: Líska János

 

                                                                      

Rendezvénynaptár

Sorozatok

Kedvezményezett

Kecskeméti Főiskola
6000 Kecskemét; Izsáki út 10.
Tel: 76/501-960

Közreműködő szervezet

Emberi Erőforrások Minisztériuma Közreműködő Szervezeti Feladatokat Ellátó Főosztályok Titkársága

Cím: 1134 BUDAPEST, Váci út 45.

Linkek